Yunus Emre Anaokulu
Dikilitaş Mahallesi 3. Öztürk Sokak No12 UŞAK/Merkez YUNUS EMRE ANAOKULU

VİZYON

Uşak Yunus Emre Anaokulu Vizyonu Kendisini hayata hazırlayacak merak ve motivasyona sahip, bir ulusun değerlerini ve birikimlerini kavrayacak, her anlamda sorumluluk sahibi, farklı düşünen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek için, gerekli donanımı sağlayıp, gelişen ve zamana ayak uyduran eğtimde mükemmeliği ilke edinen bir okul öncesi kurumu olmak.

MİSYON

Geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürkçülüğü benimseyen, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek....

Beyaz Bayrak Beslenme Dostu Okul
Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğleci